Andor Eszter

Andor Eszter vagyok,

Andor Eszter vagyok,  gyógypedagógus, professzionális kineziológus, coach, tréner.

Pedagógus családból származom, így szinte egyértelmű volt, hogy én is az leszek. 10 évig dolgoztam egy iskolában, mint tanító néni és gyógypedagógus. Szerettem a szakmám, szerettem a gyerekek között lenni, de mégis mindig azt éreztem-ennél többet szeretnék. Hogy ezt a belső hangot kicsit tudjam csillapítani - folyamatosan képeztem magam. Elkezdtem a kineziológiát tanulni, elsősorban önmagamért. Olyan technikát kerestem, amivel jobban megismerhetem önmagam, ami által közelebb kerülök belső valómhoz és elő tudom hozni azt, aki én vagyok valójában. Kerestem önMAGamat.

Bár három diplomám volt, elkezdtem egy negyediket is, és mellette számos önismereti tréningen, spirituális tanfolyamokon, elvonulásokon vettem részt.  Folyton „úton” voltam, mégsem éreztem azt, hogy megérkeztem volna.

2010-ben fél évet töltöttem az Egyesült Államokban, majd onnan haza térve újra a mindennapjaimat éltem.  

Aztán 2012-ben egy súlyos autóbaleset megváltoztatta az életemet.

Nem az a kérdés, hogy letértél-e már az utadról, hanem az, hogy mikor jössz rá, hogy már rég nem a te utadon jársz. Nekem a baleset volt a fordulópont, ahol eldönthettem, hogy a régi életemet folytatom, vagy új valóságot teremtek.

Döntöttem.

Újra értékeltem az életemet, s kemény munkával kifaragtam az új Esztit.

Már másban mérem a sikert. Az én világomban a siker nem más, mint önmagunk legyőzése.  Megtanultam szívből gondolkodni, és meglátni olyan dolgokat, amiket előtte sohasem.

Teljes értékű életet élek, negyedik diplomámat szereztem, számos újabb önismereti technikát sajátítottam el, és a rendelőmben ma már másoknak segítek, hogy túllépjenek a kríziseiken.

Boldog házasságban élek, és ennek megkoronázásaként 2018 januárjában megszületett Panka kislányunk. A mi CSODA babánk, akivel megint újra értékelődött minden az életemben.

A balesetről, a csodás felépülésemről, annak körülményeiről 2016-ban megszületett első könyvem is: Halj meg, hogy élni tudj címmel.

 Furcsán hangzik, de HÁLÁS vagyok, hogy megtörtént a balesetem. Mert amit a legnagyobb megpróbáltatás idején teszünk, az lehet a legnagyobb diadalunk. Új emberré váltam, és MINDEN megváltozott az életemben. Becsülöm az életet. Szeretek élni. Hiszem, hogy nagyon vigyáznak rám Odafönn az Égiek.