Andor Eszter

Ego idomár

Vajon mi az egó? Saját magunkba vetett hitt? Szilárd meggyőződés, hogy egyéniségek vagyunk a tömegben? Intellektuálisnak gondolt fölény? Rossz-e ha túlteng?

A komfortzóna a túlzott ego fellegvára. A hazugság, önbecsapás pedig abban segít, hogy biztonsági zónánkon belül maradjunk.

Az általam alkalmazott módszerek az energetikai-érzelmi stresszek feloldásával, az ego háttérbe szorításával energetikai egyensúlyt hoz létre; tisztább képet, valamint az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adja a kliens kezébe, támogatva az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus problémamegoldást.

Támogatom az ügyfelem/kliensem életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a minőségileg jobb élet elérésében.

Hogy az egóból sem több, sem kevesebb ne legyen annál, amire egy egészséges testű és lelkű embernek szüksége van.

Kiknek is szól a coaching másképp?

  • Azoknak, akik nem azt az életet élik, amit szeretnének.
  • Akik úgy érzik, sokkal több van bennük annál, mint amit jelenleg nyújtanak, de valami miatt nem sikerül kihozni magukból.
  • Akiknek elképzeléseik vannak arról, hogy mit szeretnének kezdeni magukkal, de nem tudják, hogy fogjanak hozzá.
  • Azoknak, akiknek fogalmuk sincs, merre mennének.
  • Azoknak, akik megtorpantak, megrekedtek, elakadtak az életük bármely területén és úgy érzik egy útvesztőben vannak, amelyből nincs kijárat.

 

Az ego idomár küldetése a múlt blokkjainak oldásáról, az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az adott személy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Ennek érdekében feltérképezi a jelenlegi élethelyzetet, az ezt befolyásoló múlt történéseit, a döntési szituációt, valamint a jövőbeli elérendő cél meghatározására is nagy hangsúlyt fektet.